+36 30 611 5860 elmostix.led@gmail.com

Az ElmoStix Visual táncprodukcióról

Az ElmoStix Visual Fényshow-k története 2015-ben kezdődött. Ekkor döntöttünk úgy, hogy Tűzzsonglőr előadásaink mellett Magyarországon elsőként látványos műsorokat kezdünk építeni egy világviszonylatban is újdonságnak számító ledes eszközre, a Visual Poi-ra. Az ElmoStix Visual Poi bármilyen rendezvényen ideális vizuális kiegészítő lehet, hiszen a táncos produkció mellett komplex üzenetek átadása révén egy lenyűgöző showelemmel  gazdagítja az eseményt. Az izgalmas Fényshow mellet természetesen továbbra is magas színvonalú hulahopp- és tűzzsonglőr műsorszámokat kínálunk ügyfeleinknek, profi csapatunk előadásában.

Lepd meg vendégeidet, kápráztasd el közönségedet olyan produkcióval, amit akárhol nem láthatnak. Az ElmoStix Tűzshow és Fényshow táncprodukció garantáltan  szórakoztatja a közönséget, az ügyfeleket, vendégeket, hiszen a zenés, tűzzsonglőr és ledes eszközökkel, akrobatikus elemekkel fűszerezett táncos produkció mindenkit elvarázsol.
Az ElmoStix csapata magasan képzett zsonglőrökből, akrobatákból és táncosokból áll. Moduláris elemekre építve igyekszünk kielégíteni mindenféle egyedi igényt, legyen szó, céges rendezvényről, fesztiválról,
esküvőről, falunapokról, szülinapi  vagy gyermek műsorról.

Az ElmoStix Led Show titka, a zsonglőr elemek és tánc kombinálva a magas minőségű és teljesítményű tűzzsonglőr és Visual Poi eszközökkel- amelyek révén egyedi és nagyszerű performace-szal színesítenek minden eseményt.

Kik az ElmoStix Visual  Fényshow és  Tűzshow táncprodukciók megálmodói?

Richárd

2000-ben kezdtem foglalkozni zsonglőrjátékok fejlesztésével, készítésével és értékesítésével. Az önálló ElmoStix márkát 2005-ben hoztam létre, ekkor léptem ki a nemzetközi piacra is.
Az elmúlt 15 évben szinte nem volt olyan party, vásár vagy fesztivál, amin ne lettem volna ott. Jelenleg Magyarország egyik legismertebb zsonglőreszköz-készítője vagyok. Az ElmoStix pedig fogalom lett a profik körében.

Groszmann Richárd
+36 20 394 24 89
groszmann.rihard@gmail.com

Anna

Magyarország első okleveles hulahopp-oktatójaként én alapítottam az első hazai hoopdance iskolát is. Az önálló számaim mellett artistákkal is gyakran lépek színpadra, zsonglőrködöm és egyedi hulahoppkarikákat is készítek. Az újcirkuszos performanszok mellett a LED-es hulahoppot is kipróbáltam, innen már egyenes út vezetett a Visual Poihoz.

Referenciáink:

Lépj velünk kapcsolatba!